Általános Szerződési Feltételek

A pizza-pluss.hu (továbbiakban: honlap vagy weboldal) használatának megkezdése előtt, kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi Adatvédelmi tájékoztatót és hatályos Általános Szerződési Feltételeket! Az online ételrendelés nem minősül írásbeli szerződéskötésnek, erről papír alapú szerződés nem készül.

Az oldalra megérkezve, annak használatával külön elfogadása nélkül is ráutaló magatartással elfogadja az Takács Zsanett EV. Általános Szerződési Feltételeit és Adatkezelési Tájékoztatóját.

A kiválasztott termékek bele kerülnek a kosárba. A kosár áttekintése után a rendelés véglegesíthető; rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat kell kitölteni. A megadott adatoknak a valóságnak megfelelően kell megadni. A megrendelésről összesítő e-mail üzenetet küldünk a megadott adatokkal. A hibásan megadott adatokból származó hátrányokért a pizza-pluss.hu illetve üzemeltetője nem vállal felelősséget.

A szerződéskötés tárgyát a megrendelhető ételek képzik. Az étel ára Magyar Forintban és az általános forgalmi adót (ÁFA) tartalmazva (bruttó) összegben van feltüntetve.

A rendelés kifizetésének módja a rendelés véglegesítő oldalon feltüntetett fizetési opciókkal lehetséges. A bankkártyával vagy SZÉP kártyával történő online fizetések esetén a fizetés az adott bank hivatalos oldalán történik. A pizza-pluss.hu honlap illetve üzemeltetője nem kezel semmilyen bankkártya adatot. A leadott rendeléstől való elállással kapcsolatban a pizza-pluss.hu telefonos ügyfélszolgálatán (30) 913-0056 kell érdeklődni, az online fizetés visszatérítése érdekében további információt a pizza-pluss.hu munkatársa tud adni. A rendelésről az étterembe való megérkezését követően email kerül küldésre a vendégnek. Az email tartalmazza a rendelés adatait. Ammenyiben az email nem érkezik meg, a rendeléssel kapcsolatban az étterem ügyfélszolgálati telefonszámon (30) 913-0056 lehet érdeklődni.

A megrendelt terméket az Étterem kiszállítja. A szállítási időről, az esetleges késésekről az Étterem főoldalán tájékozódhat.

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos esetleges problémákkal kapcsolatban, illetve az utólagos reklamáció vagy panasszal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken lehet az éttermet elérni:
Ügyfélszolgálat: (30) 913-0056
E-mail: rendeles@pizza-plus.hu

A webáruház üzemeltetője:
Takács Zsanett EV.
67620100-2-39
  8200 Veszprém, Batthyány u. 1.
  (30) 913-0056
  rendeles@pizza-plus.hu